Artere giriş ücretli mi?
Her Perşembe: 11:00 – 20:00 Arter, Pazartesi günleri ve 1 Ocak’ta ziyaretçilere kapalıdır. Dini bayramlar ve resmi tatiller ile ilgili güncel ziyaret bilgileri Arter’in iletişim kanalları aracılığıyla duyurulacaktır. Sergiye giriş, Perşembe günleri tüm ziyaretçiler için ücretsizdir.
Arter Müzesi kaç TL?
Beyoğlu’nun en güzel sergisi Arter’yi 29 Aralık 2024’e kadar ziyaret edebilirsiniz. Normalde giriş ücreti 100₺ ama perşembe günleri herkese ücretsiz. Her gün 24 yaş altı için ücretsiz.
Arter kime ait?
Vehbi Koç Vakfı’nın bir kurumu olarak 2010 yılında açılan Arter, sanatın tüm disiplinlerini kapsayan programıyla herkes için erişilebilir, canlı ve sürdürülebilir bir kültür ve yaşam platformu sunuyor.
Arter sergi ne zamana kadar açık?
Salı-Pazar | Salı-Pazar 11:00-19:00
Arter hangi günler ücretsiz?
*Arter Beraber üyeleri, 24 yaş altı ziyaretçiler ve engelli ziyaretçiler sergilere ücretsiz giriş hakkına sahiptir; rehberli tura katılmak için kendi kategorinizde indirimli rehberli tur bileti satın almanız gerekmektedir. Sergiye giriş perşembe günleri tüm ziyaretçiler için ücretsizdir.
Pera Müzesi hangi gün ücretsiz?
Pera Müzesi Cuma günleri, 18:00 – 22:00
Perşembe hangi müzeler ücretsiz?
İstanbul Modern Sanat Müzesi: Perşembe günleri 18:00-20:00 saatleri arasında giriş ücretsizdir. Pera Müzesi Perşembe günleri 18:00-22:00 saatleri arasında ücretsiz ziyarete açıktır. Sakıp Sabancı Müzesi Salı günleri ücretsizdir. İstanbul Resim ve Heykel Müzesi Pazartesi günleri ücretsizdir.
Arter Shuttle ücretli mi?
Arter’e ziyaret saatleri içerisinde Taksim ve Tepebaşı’ndan düzenli servislerle ücretsiz ulaşabilirsiniz. Nereden?
İstanbul Modern hangi gün ücretsiz?
Türkiye’de ikamet eden ziyaretçiler için perşembe günleri 10:00-14:00 saatleri arasında, salı günleri ise 10:00-14:00 saatleri arasında giriş ücretsizdir.
Arter sahibi kim?
Vehbi Koç Vakfı’nın bağlı kuruluşu olarak 2010 yılında açılan Arter, Vakfın 50. yılını kutladığı 2019 yılında Dolapdere’deki yeni binasına taşındı.
Arter açılımı nedir?
Arter nedir? Arter, Fransızca kökenli bir kelimedir ve Türkçede damar ve yoğun trafiğin olduğu ana yol anlamına gelir. Çoğunlukla tıp alanında kullanılan bu kelime, gayrimenkul sektöründe yoğun trafiğin olduğu yolları ifade eder. Genellikle “ana arter üzerinde” kalıbıyla kullanılır.
Arter otopark var mı?
Taksim Gezi Parkı metro istasyonu çıkışından ve Osmanbey metro istasyonu Pangaltı/Dolapdere çıkışından 10-15 dakika yürüme mesafesindedir. Park Yeri: Kampüs içerisinde otopark bulunmamaktadır ancak İstanbul Kongre Merkezi (Inter Park) ve Divan Elmadağ ve Beyoğlu Tepebaşı İSPARK’larındaki otoparklar kullanılabilir.
Arter saat kaçta kapanıyor?
Arter, Salı’dan Cuma’ya 11:00 – 17:00 saatleri arasında ziyaretçilere açıktır. Taksim ve Tepebaşı’ndan düzenli servislerle Arter’e ücretsiz ulaşabilirsiniz. Arter seferleri sosyal mesafe kurallarına uygun olarak %50 kapasiteyle devam etmektedir.
Arter farzet ki sen yoksun nerede?
Arter’in ilk özel koleksiyon sergisi olan “Var Olmasan Bile”, 29 Aralık 2024’e kadar Arter’in 4. ve 3. kat galerilerinde görülebilir.
Ah güzel İstanbul sergisi nerede?
İstanbul Sanat’ın bir parçası olan İstanbul Sanat Müzesi, şehrin kültürel hayatına yeni bir ivme kazandırarak Haliç Tersanesi’nde kapılarını açıyor. Çeşitli koleksiyonları ve kurumları bir araya getiren “Ah Güzel İstanbul” sergisine ev sahipliği yapıyor.
Sakıp Sabancı Müzesi giriş ücreti ne kadar?
Sakıp Sabancı Müzesi’ni ücretsiz ziyaret etmek isterseniz, Salı günleri 10:00-18:00 saatleri arasında ziyaret edebilirsiniz.
Pera Palas Müze kaç TL?
Pera Müzesi Giriş Ücreti Pera, Salı – Cumartesi 10.00 – 19.00, Pazar 12.00 – 18.00, Pazartesi hariç.
Artere damar yolu açılırsa ne olur?
Nadir durumlarda atardamarın giriş bölgesinde balonlaşma (anevrizma), yırtılma veya tıkanma meydana gelebilir ve cerrahi müdahale gerekebilir. İşlem sırasında kullanılan ilaçlara bağlı olarak nadir durumlarda cerrahi bölgeden tamamen farklı bir bölgede veya atardamarın yerleştirildiği cerrahi bölgede veya bölgede kanama meydana gelebilir.
Arter taşındı mı?
Arter Binası. 2010 yılında Vehbi Koç Vakfı’na bağlı bir kurum olarak açılan Arter, vakfın 50. yılını kutladığı 2019 yılında Dolapdere’deki yeni binasına taşındı. İngiliz mimarlık firması Grimshaw Architects tarafından tasarlanan Arter’in yeni binası, şehrin önemli kültürel yapıları arasında yerini aldı.