İçeriğe geç

Akhisar İZmir Tren Ile Kaç Saat

Akhisar İzmir arası trenle kaç saat?

İzmir’den Akhisar’a tren yolculuğu İzmir’den Akhisar’a trenle yolculuk 83.01 km uzunluğunda ve 2 saat 17 dakika sürüyor. Günde 2 tren var, ilk hareket 06:40’ta ve son hareket 19:05’te.

İzmir Çiğli’den Akhisar’a tren kaçta var?

Çiğli’den Akhisar’a trenle seyahat Çiğli’den Akhisar’a trenle yolculuk 89,79 km uzunluğunda ve 1 saat 46 dakika sürüyor. Günde 4 tren seferi var, ilk sefer 07:20’de, son sefer ise 19:32’de. Çiğli’den Akhisar’a trenle minimum 43,81 ₺, maksimum 60,93 ₺ karşılığında seyahat etmek mümkün. Bu seyahat için en iyi fiyat ₺43,81’dir.

Akhisar Menemen trenle kaç saat sürüyor?

Akhisar’dan Menemen’e tren yolculuğu Akhisar’dan Menemen’e trenle yolculuk 75.37 km uzunluğunda ve 1 saat 36 dakika sürüyor. Günde 4 tren var, ilk sefer 07:05’te, son sefer ise 20:15’te. Akhisar’dan Menemen’e trenle minimum 43.81 ₺, maksimum 60.93 ₺ karşılığında seyahat etmek mümkün.

Eskişehir İzmir Hızlı Tren kaç saat sürüyor?

Eskişehir-İzmir arası trenle en hızlı yolculuk süresi 10 saattir. 6 dakikadır.

İzmir Akhisar tren ücreti ne kadar?

Akhisar – İzmir arası seyahatiniz için alabileceğiniz en ucuz bilet ₺15.65’tir.

Akhisar İzmir arası otobüs kaç saat?

Akhisar İzmir arası kaç saat sürüyor? Akhisar İzmir arası en hızlı uçuşumuz yaklaşık 1 saat 15 dakika sürüyor.

Manisa Çiğli arası trenle kaç saat sürüyor?

Manisa’dan Çiğli’ye trenle yolculuk 42,4 km uzunluğunda ve 1 saat 1 dakika sürüyor. Günde 5 tren seferi var, ilk sefer 06:07’de, son sefer ise 21:03’te. Manisa’dan Çiğli’ye trenle minimum 31,48 ₺, maksimum 55,60 ₺ karşılığında seyahat etmek mümkün. Bu seyahat için en iyi fiyat ₺31,48’dir.

İzmir’de hızlı tren var mı?

Ana kesimi 503,3 kilometre uzunluğunda olan yüksek hızlı demir yolu hattı, Ankara, Eskişehir, Afyonkarahisar, Kütahya, Uşak, Manisa ve İzmir il sınırlarından geçiyor.

İzmir Basmane tren nerelere gidiyor?

Ege Ekspresi Güzergahı Ege Ekspresi güzergahı şu şekilde işliyor: Basmane’den Manisa’ya, Manisa’dan Akhisar’a, Akhisar’dan Soma’ya, Soma’dan Balıkesir, Kütahya ve Eskişehir’e uzanıyor.

Manisa’dan hangi illere tren var?

Manisa’dan Ankara’ya her gün Mavi Tren, İzmir Ekspresi, Eskişehir’e Ege Ekspresi, Bandırma’ya Marmara Ekspresi ve Uşak’a Uşak Ekspresi seferleri bulunmaktadır. Ayrıca, Diyarbakır’a giden posta treni de Manisa’dan geçmektedir.

Manisa Menemen trenle kaç saat sürüyor?

Manisa’dan Menemen’e trenle yolculuk 31.6 km uzunluğunda ve 0 saat 43 dakika sürüyor. Günde 5 tren seferi var, ilk sefer 06:07’de, son sefer ise 21:03’te. Manisa’dan Menemen’e trenle minimum 24.12 ₺, maksimum 50.81 ₺ karşılığında seyahat etmek mümkün. Bu seyahat için en iyi fiyat ₺24.12’dir.

Akhisar’a tren var mı?

Evet, Manisa ile Akhisar arasında direkt tren var.

İzmir Mavi tren nerelerde duruyor?

İzmir Mavi Tren Güzergahı Ankara-İzmir arasında her gün düzenli sefer yapan İzmir Mavi Treni, Ankara-Eskişehir-Kütahya-Balıkesir-Manisa-İzmir (Basmane) güzergahını takip ediyor.

İzmir Mavi tren kaç saat?

Seferler. Günde bir sefer yapan demir yolu hattında seyahat süresi yaklaşık 13 saat 25 dakikadır. İzmir-Ankara arası tren ücreti Temmuz 2024’ten itibaren 530₺’dir.

Ege Ekspresi nereden nereye gidiyor?

Ege Ekspresi No. B31 (Türkçe: Ege Ekspresi), İzmir’deki Basmane İstasyonu ile Eskişehir arasında her gün sefer yapan bir yolcu trenidir. Ege Ekspresi No. B31 (Türkçe: Ege Ekspresi), İzmir’deki Basmane İstasyonu ile Eskişehir arasında her gün sefer yapan bir yolcu trenidir. Yolcu treni hizmetidir.

Ege Ekspresi kaç saat?

Ege Ekspresi Rotası Ege Ekspresi rotası şu şekilde işliyor: Basmane’den Manisa’ya, Manisa’dan Akhisar’a, Akhisar’dan Soma’ya, Soma’dan Balıkesir, Kütahya ve Eskişehir’e gidiyor. Dönüş yolculuğu da aynı rota üzerinden yapılıyor. Tren yolculuğunu yaklaşık 11,5 saatte tamamlıyor.

İzmir’de hızlı tren var mı?

Ana kesimi 503,3 kilometre uzunluğunda olan yüksek hızlı demir yolu hattı, Ankara, Eskişehir, Afyonkarahisar, Kütahya, Uşak, Manisa ve İzmir il sınırlarından geçiyor.

17 Eylül Ekspresi nerelerden geçiyor?

17 Eylül Ekspres Rotası Bu trenle Bandırma’dan İzmir’e seyahat etmek isteyenler için tren güzergahı şu şekildedir: Bandırma’dan Balıkesir’e, Balıkesir’den Soma’ya, Soma’dan Manisa’ya, Manisa’dan İzmir Basmane’ye. Dönüş yolculuğu ise 6 Eylül Ekspresi ile yapılmaktadır.

Akhisar Manisa arası trenle ne kadar?

Akhisar’dan Manisa’ya trenle yolculuk 49.53 km uzunluğunda ve 0 saat 44 dakika sürüyor. Günde 4 tren seferi var, ilk sefer 07:05’te, son sefer ise 20:15’te. Akhisar’dan Manisa’ya trenle minimum 31.48 ₺, maksimum 55.60 ₺ karşılığında seyahat etmek mümkün. Bu seyahat için en iyi fiyat ₺31.48’dir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir