İçeriğe geç

Aydem Patronu Kimdir

Aydem şirketinin sahibi kim?

Elsan Elektrik Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı ve 1980 yılında Tümaş Mermer A.Ş.’yi kuran Saldanlı, 1991 yılında Aydem Perakende ve Dağıtım Şirketleri ile enerji sektörüne girdi.

Aydem hisse kime ait?

Ortaklık YapısıOrtağın Adı Soyadı / Ticaret ÜnvanıSermaye Tutarı (TL)Hisse Oranı (%)Ceyhan Saldanlı418.012.554.6959.2926Ali Yağlı136.852.

Ceyhun Saldanlı kimdir?

Saldanlı şu anda ELDER Yönetim Kurulu üyesidir ve sektörle ilgili organizasyonlarda aktif olarak yer almaktadır. Saldanlı, Grup şirketlerinin Yönetim Kurulu Başkanlığı’nın yanı sıra 2015 yılında kurulan Aydem Enerji Grubu A.Ş.’nin de Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürütmektedir. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürmektedir.

Asya Vuslat Saldanlı kimdir?

Yönetim Kurulu Üyesi Saldanlı, 2020 yılında mezun olduktan sonra Türkiye’ye dönerek Aydem Enerji’ye katıldı. Aydem Enerji’nin iştiraklerinde çeşitli projelerde aktif olarak faaliyetlerini sürdüren Asya Vuslat Saldanlı, Aralık 2021 itibarıyla şirketin Yönetim Kurulu üyesi olarak göreve başladı.

Aydem Genel Müdür?

Türkiye’nin tamamen yenilenebilir kaynaklardan elektrik üreten en büyük şirketi Aydem Yenilenebilir Enerji’nin Genel Müdürü olarak Serdar Carpenter atandı.

Aydem devletin mi?

Aydem EPSAŞ; 2008 yılında Aydın, Denizli ve Muğla’nın bağlı elektrik dağıtım şirketi olarak faaliyetlerine başlamış olup, Türkiye’nin ilk özelleştirilmiş elektrik perakende şirketidir.

Aydem Holding’de kaç kişi çalışıyor?

40 yılı aşkın köklü tarihimizde olduğu gibi, 12.000 çalışanımızla, insanı merkeze alarak, topluma ve çevreye karşı duyarlı bir tutumla çalışmaya devam ediyoruz. Enerjiyi, bugünü ve geleceği daha iyi hale getirmek için yenilikçi güce dönüştürüyoruz.

Aydem hangi gruba ait?

Bu kapsamda Aydem Southwest, 09.10.2010 tarih ve 3096 sayılı Kanun kapsamında Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş.’ye (TEDAŞ) ait Aydın, Denizli ve Muğla illerini kapsayan elektrik dağıtım bölgesinde elektrik dağıtım hizmeti vermektedir.

Aydem hangi illerde var?

Elektrik perakende şirketlerimiz Aydem ve Gediz Elektrik Perakende Satış A.Ş. ise Aydın, Denizli, Muğla, İzmir ve Manisa olmak üzere 2 bölgede toplam 5 ilde 4 şirket ile faaliyet göstermektedir.

Aydem hangi pazarda?

ŞirketAydem Yenilenebilir Enerji Anonim ŞirketiHalka Arz Fiyatı8,50 TL – 9,90TLHalka Arz Tarihleri19-22 Nisan 2021Halka Arz Defteri Oluşturma YöntemiFiyat Aralığı ile Defter OluşturmaBorsa İşlem Tarihi (Tahmini) / MarketStar Market9 satır daha

İdris Küpeli kimdir?

Küpeli, 2018 yılından bu yana Aydem Enerji’nin İcra Kurulu Başkanı (CEO) ve Aydem Yenilenebilir Enerji’nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapıyor.

Ali Yağlı kimdir?

1952 yılında Denizli’de doğdu. 1976 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Fakültesi’nden mezun oldu. 1980 yılında Elsan Elektrik Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin kurucu ortakları arasında yer alan Yağlı, 1995 yılında Aydem Yenilenebilir Enerji’nin kuruluşunda yer aldı.

Fehmi Saldanlı kimdir?

Yönetim Kurulu Üyesi Fehmi Saldanlı, 1984 doğumlu olup, 2010 yılında Bahçeşehir Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü’nden mezun oldu. Öğrenimi sırasında web programcılığı ve grafik tasarımla ilgilendi; 2007-2012 yılları arasında Küre İletişim’de web sitesi tasarımcısı ve programcısı olarak çalıştı.

Parla enerji kimin?

TÜRKİYE’NİN EN BAŞARILI PANEL ÜRETİCİSİ Türkiye’nin en büyük entegre enerji şirketlerinden Aydem Enerji’nin iştiraki olan firmamız Parla Solar, Denizli’de 33.000 m2’lik alanda modern ve son teknoloji üretim hattında yıllık 300 MW üretim kapasitesiyle yılda 600.000 adet panel üretmektedir.

İnoven enerji kimin?

Aydem Holding A.Ş.

Aydem hangi gruba ait?

Bu kapsamda Aydem Southwest, 09.10.2010 tarih ve 3096 sayılı Kanun kapsamında Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş.’ye (TEDAŞ) ait Aydın, Denizli ve Muğla illerini kapsayan elektrik dağıtım bölgesinde elektrik dağıtım hizmeti vermektedir.

Aydem hangi holding?

Aydem Holding, Aydem Enerji (eski adıyla Bereket Enerji) gibi enerji sektöründeki şirketleri içeren Türkiye merkezli bir şirketler grubudur. Aydem Enerji, Çatalağzı Santrali ve Yatağan Santrali’nin sahibidir. Aydem Holding, Aydem Enerji (eski adıyla Bereket Enerji) gibi enerji sektöründeki şirketleri içeren Türkiye merkezli bir şirketler grubudur. Aydem Enerji, Çatalağzı ve Yatağan Santralleri’nin sahibidir.

Ali Yağlı nereli?

1952 yılında Denizli’de doğan Ali Yağlı, eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Fakültesi’nde tamamladı. 1976 yılında mezun olduktan sonra 1980 yılında Elsan Elektrik Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin kurucu ortakları arasında yer aldı.

Ali Murat Korkmaz kimdir?

Enerji sektöründe uzun yıllar ortak ve yönetici olarak görev yapan Korkmaz, 2008 yılında Adm Elektrik Yönetim Kurulu Başkanlığı’na atandı. Korkmaz aynı zamanda Gdz Elektrik Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürütüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir