İçeriğe geç

Akinciyi Kim Seslendiriyor

Akıncı’yı kim seslendiriyor?

Kötü güç Cevdet ve ekibine karşı savaşan Akıncı, Türkiye’de bir animasyon dizisinin ilk kahramanıdır. Animasyonları tamamen Türkiye’de 2D ve 3D teknikleri kullanılarak oluşturulan yerel animasyon dizisine 6 farklı ülkeden toplam 150 sanatçı katıldı. Akıncı karakterini canlandıran Harun Can, aynı zamanda projenin dublaj yönetmenliğini de üstlendi.

Minika Go Akıncıyı kim seslendiriyor?

Minika | Süper kahramanımız Akıncı’yı en sevdiğiniz @haruncan seslendiriyor!

Cezeri kim seslendiriyor?

Akıncı’nın en büyük yardımcısı Cezeri’yi @benbegumsengul seslendiriyor. 👩‍🦰 Akıncı, bu hafta sonu 18. bölümüyle yeni bölümleriyle geri dönecek.

Akıncı çizgi filmini kim yapıyor?

İlk bölümü 1 Ocak 2021’de yayınlanan NTC Medya imzalı Akıncı, 12 bölüm yönetmenliğini Veli Çelik, 13. bölümden itibaren Levent Türkan ve Gökhan Erkut, 12 bölüm senaryosunu Hakan Kandal, 13. bölümü ise Altuğ Küçük’ün üstlendiği Türk aksiyon televizyon dizisidir.

Harun Can neleri seslendirdi?

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin (“Hıçkırık”), Marvel Sinematik Evreni (“Örümcek Adam”), “Deadpool” ve “Deadpool 2” (“Deadpool”) filmlerinde ve Cartoon Network dizisi Adventure Time (“Finn”) ve Regular Show (“Mordechai”) filmlerinde seslendirme yaptı. 2018’de Parazit Film ile iş birliği yaparak bir YouTube kanalı açtı.

Bayraktar Akıncı kime ait?

Baykar Bayraktar Akıncı, Türkiye merkezli savunma sanayi şirketi Baykar Savunma tarafından geliştirilen HALE (Yüksek İrtifa Uzun Hava Dayanıklılık) sınıfı silahlı insansız hava aracıdır.

Akıncı kimin?

Akıncı İHA’nın geliştiricisi ve üreticisi Türk savunma şirketi Baykar’dır. Baykar ayrıca Rusya-Ukrayna savaşında Ukrayna direnişinin simgesi haline gelen Bayraktar TB2 İHA’larının üreticisi olarak uluslararası üne kavuşmuştur.

MinikaGO kanalı kime ait?

24 Ağustos 2024 tarihinde doğrulanan kararlı sürüm gösteriliyor. Doğrulanmayı bekleyen bir değişiklik var. minikaGO, Turkuvaz Medya Grubu bünyesinde 20 Ocak 2012 tarihinde kurulan bir çocuk kanalıdır.

Akıncı çizgi dizi bitti mi?

AKINCI KOMİK SERİSİ En yakın arkadaşım Akıncı! Simülasyon başarıyla tamamlandı!

El Cezeri öldü mü?

1206, CizreCezerî / Ölüm tarihi ve yeri

Roketi kim seslendiriyor?

Rocket (Marvel Sinematik Evreni) Rocket Raccoon, yaygın olarak sadece Rocket olarak anılır, Bradley Cooper tarafından seslendirilen ve aynı adlı Marvel Comics karakterine dayanan Marvel Sinematik Evreni (MCU) medya dizisinde kurgusal bir karakterdir. Sinematik Evren) Rocket Raccoon, yaygın olarak Rocket olarak anılır, Bradley Cooper tarafından seslendirilen ve aynı adlı Marvel Comics karakterine dayanan Marvel Sinematik Evreni (MCU) medya dizisinde kurgusal bir karakterdir.

Akıncı 3. sezon ne zaman çıkacak?

Akıncı 3.sezon bölümleriyle 21 Eylül’de MinikaGO’da başlıyor!

Akıncı çizgi film hangi kanalda?

Akıncı çizgi dizisi yeni sezonuyla 26 Eylül 2024 Cumartesi günü ATV’de yayınlanacak.

Akıncı 2. sezon ne zaman?

Akıncı çizgi dizisi 2. sezon cumartesi 10.

Akinci ne zaman?

Akıncı adlı animasyon dizisi, 12 Cumartesi günü 21. bölümüyle başlıyor.

Baby Reindeer Donny’i kim seslendiriyor?

Richard Gadd’ın (Donny) Bebek Ren Geyiği.

Harun Can hastalığı nedir?

Dr. ALS hastalığına neden olan ve sinir sistemini felç eden motor nöron hücrelerini başarıyla onararak ALS hastalığına umut oldu.

Leo’yu kim seslendiriyor Türkçe?

Adam Sandler, bu ergenlik müzikal komedisinde, ilkokulun son yılını, sınıfın sevimli canlısı olan Leo adlı bir kertenkelenin bakış açısından anlatıyor.

Tsubasa’yı kim seslendiriyor?

Türkiye’de “Küçük Kaleci” olarak da yayınlandı. İlk yayınlanan versiyonda (1983–1986) ve “remake” versiyonunda (2018) Kaptan Tsubasa karakterini Harun CAN seslendirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir